27 jun 2017

Pejl-information JUNI 2017

/
Posted By
/
Comments0

Samtidigt vill vi informera dig om några nyheter:

”Pejl EASY” – Onlinekurs varje tisdag
Tid är dyrbar för alla som är involverade i projektarbete och det är inte alltid den egna kompetensutvecklingen hinns med. Pejl erbjuder därför korta kurser (max. 3 tim.) som genomförs online. Delta när det tidsmässigt passar dig bäst. Du kan närsomhelst boka om till annat kurstillfälle (en annan tisdag) utan någon extra kostnad. Det enda som krävs är en Internet-anslutning. Nu finns inga ursäkter – nu har alla tid att utveckla sin projektkompetens.
Pejl EASY finns tillgänglig fr.o.m. september. Boka in en onlinekurs i din kalender redan idag! Läs mer om kursutbudet här…

”Pejl SMART” – Projektverktyg
Att använda den bästa projektstyrningsmodellen är viktigt för att uppnå önskade mål. Pejl vill därför stödja kunder som redan använder Pejl-modellen genom att även erbjuda ett flexibelt, skalbart och kostnadseffektivt verktyg som är enkelt att använda.
Förenkla arbetet genom att automatisera rapportering, sammanställ information från olika nivåer och visualisera samt underlätta samverkan internt såväl som externt. Läs mer om Pejl SMART här…

Vi vill samtidigt passa på att tacka alla er som utökat Pejl-licenserna med ytterligare modeller (Portfölj, Program och Förstudie).

Glad sommar!
önskar Leif Åberg med kolleger