Vi önskar dig en skön och avkopplande sommar!

27 jun 2018

Vi önskar dig en skön och avkopplande sommar!

Samtidigt vill vi informera dig om några nyheter:

Onlinekurser
Tid är dyrbar för alla som är involverade i projektarbete och det är inte alltid den egna kompetensutvecklingen hinns med. Pejl erbjuder därför korta kurser (max. 3 tim.) som genomförs online. Delta när det tidsmässigt passar dig bäst. Du kan närsomhelst boka om till annat kurstillfälle (en annan tisdag) utan någon extra kostnad. Det enda som krävs är en Internet-anslutning. Nu finns inga ursäkter – nu har alla tid att utveckla sin projektkompetens.
Pejl Onlinekurser finns tillgänglig fr.o.m. september. Boka in en onlinekurs i din kalender redan idag! Läs mer om kursutbudet här…

Projektverktyg
Att använda den bästa projektstyrningsmodellen är viktigt för att uppnå önskade mål. Pejl vill därför stödja kunder som redan använder Pejl-modellen genom att även erbjuda ett flexibelt, skalbart och kostnadseffektivt verktyg som är enkelt att använda.
Förenkla arbetet genom att automatisera rapportering, sammanställ information från olika nivåer och visualisera samt underlätta samverkan internt såväl som externt. Läs mer om Smartsheet™ här…

Vi vill samtidigt passa på att tacka alla er som utökat Pejl-licenserna med ytterligare modeller (Portfölj, Program och Förstudie)!

Glad sommar!
önskar Leif Åberg med kolleger